Over High Tech IT

High Tech IT is een computerbedrijf dat zich richt op de particuliere en zakelijke markt. Wij hebben service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze werkwijze is duidelijk, overzichtelijk en snel.

Wij hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in computerreparaties, -installaties, -probleemoplossing en het onderhouden van hardware. Buiten deze diensten leveren wij ook voor de zakelijke markt grafische toepassingen. Hierbij kunt u denken aan: webdesign, logo- en huisstijl ontwerp maar ook het managen en hosten van uw website.

Onze visie is om de particuliere en zakelijke markt te voorzien van een breed scala aan kwaliteits hardware en daar ook een goede service bij te bieden zodat u met een gerust hart zich kunt richten op uw core-business.

Wij denken niet vanuit het probleem maar vanuit de oplossing waardoor wij snellere en succesvollere resultaten behalen.

Mochten wij uw interesse gewekt hebben of bent u geinteresseerd in een vrijblijvend telefonisch gesprek over onze diensten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag bij uw probleem.

Het High Tech IT serviceteam.

Partners

iDEAL

logo dell

logo microsoft