Particulier » Thuishulp

High Tech IT kan bij u thuis diverse computer zaken regelen. Denk hierbij aan het installeren en testen van soft- en hardware, het oplossen van storingen en het installeren en beveiligen van uw (draadloos) netwerk.

Windows her-installatie

Soms zijn veel kleine fouten in uw computer niet meer te herstellen. De oorzaak van fouten zijn vaak moeilijk te achter halen. Spyware, rootkits, spam, virussen en programmafouten zijn vaak de oorzaak van storingen. Na verloop van tijd wordt elke computer steeds langzamer. Soms zijn veel kleine programma’s niet meer helemaal optimaal, dan is het vaak aan te raden een schone Windows installatie te doen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw computer op een professionele manier geïnstalleerd wordt. Wij voeren dagelijks vele herinstallaties uit voor onze klanten, zodat zij een “schone” start kunnen maken.

Installatie en configuratie

Wij bieden de mogelijkheid de apparatuur en de software voor u te installeren en te configureren. Hierbij wordt rekening gehouden met belangrijke aspecten zoals beveiliging, gebruikersbeheer, toegangsbeheer, antispyware en spam.

Haal en brengservice

U heeft de mogelijkheid om uw computer zelf naar onze zaak te brengen, of u maakt gebruik van onze haal en brengservice. Wij bieden gratis haal- en brengservice binnen Biddinghuizen. Heeft u een probleem met uw computer, neem dan contact met ons op voor een afspraak.