Zakelijk » Backup systemen

Debiteuren, de boekhouding en uw gehele digitale adresboek, het is wel zo fijn als deze gegevens altijd veilig zijn opgeslagen. Veel mensen weten niet dat back-ups op het zelfde systeem bij een crash net als de andere gegevens vaak verloren gegaan zijn. Het gevolg hiervan is dat u, als het echt fout gaat met uw pc, geen beschikking meer zult hebben over deze gegevens. Voor bedrijven is dit zeer vervelend en in sommige gevallen zelfs een bedreiging voor de bedrijfsvoering.

Online backup

Wij maken gebruik van een opensource backup programma dat vele mogelijkheden biedt waaronder: backups maken, automatisch de backup laten starten wanneer u maar wilt en deze terug plaatsen op uw huidige systeem. Wanneer u een backup maakt van uw bedrijfs data zal deze weggeschreven worden naar een van onze storage servers in het state of the art datacenter in Alphen aan den Rijn.

Voordelen online backup

De voordelen van een online backup zijn onder anderen het veilig opslaan van uw bedrijfsdata buitenshuis, geen investeringskosten, overal ter wereld toegang tot uw bestanden, gebruiksvriendelijke software en u kunt meerdere systemen backuppen met één account.

Indien u liever een storage server op eigen locatie heeft kunnen wij u hier vrijblijvend over informeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.