Zakelijk » Systeembeheer

Voor het midden en klein bedrijf (MKB) bieden wij de mogelijkheid om uw computerproblemen voor u op te lossen. Wij kunnen u doormiddel van remotebeheer op afstand helpen met uw probleem of onze vakspecialisten naar u toe sturen voor een oplossing op locatie.

Remote

In de meeste gevallen zijn de voorkomende problemen direct op te lossen doormiddel van onze "remote" service. Wij kunnen vanaf onze winkel uw computer direct overnemen. Zo bespaart u vele voorrij kosten, en profiteert u van een lager tarief.

On site

Indien u problemen ondervind op locatie die niet via remote beheer zijn op te lossen kunnen wij u de mogelijkheid bieden om op locatie bij u langs te komen. Wij kunnen dan ter plekke de problemen die ondervonden zijn analiseren en vervolgens verhelpen.

Buiten deze diensten kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij kunnen dan voor een vast laag tarief op locatie komen. u profiteert van kortingen tot wel 20% indien u een onderhoudscontract bij ons afsluit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek over de mogelijkheden van een onderhoudscontract.